Tapio Aunio on ostanut Yudo Nordic Oy / Oinonen Tooling koko osakekannan 31.8.2017 päivätyllä kaupalla Timo Oinoselta ja Birgitta Hendrell-Oinoselta. Lue lisää.. 

Slideshow (100%xpx)

  

 • Tiedote yrityksen omistajanvaihdoksesta

  Tapio Aunio on ostanut Yudo Nordic Oy / Oinonen Tooling koko osakekannan 31.8.2017 päivätyllä kaupalla Timo Oinoselta ja Birgitta Hendrell-Oinoselta.

  Kaupan tarkoituksena on taata toiminnan jatkuvuus ja kehittyminen monipuolisen kokemuksen omaavan ammattilaisen käsissä. Uudella omistajalla on 20 vuoden kansainvälinen kokemus työkalujen valmistuksesta, asiakaspalvelusta ja muovialan liiketoimintakentästä. Uusi yrittäjä tarttuu avoimin mielin ja ennakkoluulottomin ideoin haasteeseen kehittää entistäkin nopeampaa toimitusketjua asiakkaiden eduksi.

  OINONEN Tooling on teknisen tukkukaupan palveluyritys, joka toimii laajasti teollisuudessa. Pääasiakkaamme ovat työvälinevalmistajia sekä kone- ja laiterakentajia. Tuotteidemme loppukäyttäjiä ovat tyypillisesti ohutlevyn jalostajat sekä muovi ja valimoteollisuus.
  YUDO Nordic Oy harjoittaa Etelä-Korealaisen YUDO Groupin kuumakanavajärjestelmien ja sekä konsernin valmistamia muoviteollisuuden oheislaitteiden kauppaa.
  Yrityksen uusi kotipaikka on Kangasala.

  Lisätietoja:

  Tapio Aunio
  Toimitusjohtaja, Yrittäjä
  Puh +358 400 518 320
  Email: tapio@yudonordic.fi

    Takaisin