Tapio Aunio on ostanut Yudo Nordic Oy / Oinonen Tooling koko osakekannan 31.8.2017 päivätyllä kaupalla Timo Oinoselta ja Birgitta Hendrell-Oinoselta. Lue lisää.. 

 

3D-analyysiohjelmisto, 3D-simulointi

Tutustu uuteen Oinonen Mellapelti-sivustoomme tästä

Analyysiohjelmisto ja tuotekehitysvastuu.

Tuotekehitysvastuu on yritysjohdolla. Siksi johdon on ymmärrettävä miksi muovituote on etukäteen analysoitava. Pikamallinnus ei paljasta yhtään mitään muuta kuin ulkonäön. Koska rahan voima on ylitsekäymätön asia kirkastuu varmasti eurojen kautta.
MAPS-3D ohjelma on tarkoitettu ruiskupuristettujen tai RIM tekniikalla valmistettujen muovituotteiden analysointiin etukäteen.  Analyysi on tehtävä tuotekehitysvaiheessa.  

Hyvän näköinen pikamallinnettu tuote voi olla oikeasti ongelmakimppu. 
Ajoissa suoritettu MAPS-3D analyysi ja prosessin simulointi pelastaa tuotekehityksen. 
 
Säästöt voivat olla mittaamattoman suuria.

Myös siksi, että tuote tulee paljon nopeammin valmiiksi markkinoille. Kuta kovempi kilpailu sitä tärkeämpää on varmistaa laatu ja sitä nopeampi on oltava tuotekehityksessä. Pikamallinnus tuo kauniisti esille tuotteen olemuksen mutta se ei kerro mitään ruiskupuristamalla tehtävän oikean tuotteen käyttäytymisestä valmistuksen aikana ja sen ominaisuuksista puristuksen jälkeen. 

Antiikkiseen arvailuun aika on ohi lopullisesti.

Ennen pikamallinnuslaitteiston hankintaa pitäisi huolehtia miten analyysi ja prosessin simulointi aijotaan hoitaa. Järjestys on tämä.        

Tuotekuva Maailma muuttuu. Oheisessa kuvassa eräs vaarallisimmista tilanteis..

UUTISET