Tapio Aunio on ostanut Yudo Nordic Oy / Oinonen Tooling koko osakekannan 31.8.2017 päivätyllä kaupalla Timo Oinoselta ja Birgitta Hendrell-Oinoselta. Lue lisää.. 

 

PowerMax luistiyksiköt, leikkaukseen ja taivutukseen

Strack Norma on eurooppalainen uranuurtaja kaikissa työkalujen standardimekanismeissa. Liikkuva osa puristintyökalussa tarkoittaa usein luistia joko horisontaalilävistykseen ja/tai taivutukseen. Kulma voi olla myös mikä tahansa välillä 0-90⁰.

PowerMax on se Strackin tuoteperhe, mistä löytyvät Saksan autoteollisuuden kaikkein eniten  arvostamat luistimekanisimit satojen tuhansien arvoisiin puristintyökaluihin.

PowerMax on taannut Strackille hovihankkijan aseman Bayerin ytimessä. Kun 5 metriä pitkä puristintyökalu kalustetaan ympäriinsä luistiyksiköillä eikä mitään jälkisäätöjä sallita ja linjalta tulevan auton peltiosan on oltava 100%;sti laatua vain PowerMax on pystynyt tähän. Varsinkin kun erikoisvaatimus varusteluajalle on 3 päivää 3:n viikon asemasta. 

Tutustu näihin timantteihin! Ota yhteyttä teidän laatuprojektinne  avaamiseksi. Toimitamme mielellämme lähialueen kasvaviin autoteollisuuden tarpeisiin  lusitimekanismit. 
Tuotekuva Klikkaamalla "Valmistajan sivut" löytyy esitteitä erilaisista riippuvi..

UUTISET